KÖPVILLKOR

KÖPINFORMATION

Köp går endast att göras inom Sverige.
När du köper dina produkter på vår hemsida, betalar du med VISA / Mastercard eller internetbank. För våra betalningar använder vi Payson som partner.


ALLMÄNT

Sofia Tillberg är ett varumärke som används av företaget KS Tillberg AB 556960-3003. Sofia Tillberg säljer smycken via internet till privatpersoner och företag. Du måste vara myndig (18 år) för att handla hos oss. Genomförd beställning innebär att du godkänner våra villkor och samtycker till att namn och personnummer, alternativt organisationsnummer registreras i vårt kundregister.
Vi reserverar oss för eventuella fel i artikelinformationen.

BESTÄLLNING

Produkter beställs i Sofia Tillberg’s webbutik via internet. Om du har frågor kring din beställning, skicka e-post till info@sofiatillberg.se. När du erhållit en orderbekräftelse från oss är din beställning genomförd. Vi garanterar dock inte att vi kan leverera alla de varor du beställt. Skulle en vara inte kunna levereras, återbetalar vi motsvarande belopp snarast.

PRISER

Samtliga priser i webbutiken är angivna i SEK inklusive moms (25 %).
Kortbetlaning: 0kr
Fri frakt
Vi förbehåller oss rätten att ändra priserna på hemsidan utan föregående avisering.

KUNDUPPGITER

För att kunna handla i vår webbutik måste du ange de uppgifter som är obligatoriska vid kundregistreringen. Din e-postadress är viktig för att vi skall kunna bekräfta din order och informera om eventuella förändringar i din beställning. Vi ger inte ut dina uppgifter till andra företag eller organisationer.

FÖRÄNDRADE VILLKOR

Sofia Tillberg förbehåller sig rätten att när som helst göra ändringar i villkoren. Om några ändringar i villkoren görs tillgängliggörs dessa på sofiatillberg.se.

LEVERANSVILLKOR

LEVERANS

Sista beställning för garanterad leverans till julafton är fredag den 18 dec kl 12 utanför Göteborg. Inom Göteborgsområdet är sista dag tisdag den 22 dec kl 12.

Vi skickar din order inom 24 timmar (vardagar) och beräknar den totala leveranstiden till 2-5 arbetsdagar. Alla våra försändelser skickas som rekommenderat brev med PostNord.
Vi tar inget ekonomiskt ansvar för eventuella förseningar som beror på fraktföretaget.

BESTÄLLNING

Vi skickar ut en orderbekräftelse via e-post direkt efter att du lagt din beställning. När vi skickar ditt paket får du med kvitto i försändelsen. Spara kvittot då vi lämnar 1-års garanti på våra smycken.

FRI FRAKT

Vi har fri frakt på alla beställningar.

EJ UTHÄMTAT PAKET

Sofia Tillberg debiterar 150 kr för paket som inte hämtas ut av mottagaren.

BYTE & RETUR

ÅNGERRÄTT

Du har rätt att ångra ett köp inom 14 dagar från den dag du tog emot varan. För att returen skall godkännas måste den returnerade varan vara i väsentligt oförändrat skick. Returnera varan tillsammans med retursedeln och kvitto eller en kopia av kvittot. Köpesumman återbetalas senast 30 dagar efter det att vi har återfått varan. Du står själv för returfrakten och returrisken.
Ångerrätten förfaller om kunden har börjat använda produkten under ångerfristen.

BYTESRÄTT

Du har rätt att byta en vara 14 dagar från den dag du tog emot varan. För att ett byte skall godkännas måste varan vara i väsentligt oförändrat skick. Vid byte bifogas kvitto.

REKLAMATION

Våra smycken har en garanti på ett år. Utöver garantin så gäller konsumentköplagen enligt vilken du har tre år på dig att reklamera ett ursprungligt fel på en vara. Efter tre år förlorar kunden sin rätt att göra gällande fel i produkten. Vid reklamation erbjuder vi en ny likadan, eller om sådan inte finns, en likvärdig vara.

SKADAD ELLER FELAKTIG VARA

Är produkten du mottagit skadad eller felaktig kommer vi att byta ut varan ifråga utan dröjsmål. Kontakta oss på info@sofiatillberg.se så får du information hur produkten ska skickas. Sofia Tillberg står då för frakten. Returnera varan tillsammans med kvittot eller en kopia av kvittot.

KONTAKT

SOFIA TILLBERG

RÖNNBACKEN 4

431 69 MÖLNDAL

TELEFON: +46734162864

E-POST: INFO@SOFIATILLBERG.SE